Hij was chef van een sterrenzaak, zij zijn stagiaire. Van het één kwam het ander en na enkele jaren culinaire ervaring opgedaan te hebben in verscheidene gerenommeerde huizen, openden ze in december 2002 hun eigen restaurant: Kurt's Pan.

De ideale locatie voor hun kleine en gezellige restaurant (max. 20 zitplaatsen) vonden ze in de schaduw van de Sint-Jakobskerk, op een idyllisch hoekje in het romantische Brugge.

Hier bereidt de chef eigentijdse en creatieve gerechten op basis van dagverse en seizoensgebonden producten. Olijfolie, verse kruiden en warme en koude vinaigrettes voeren hier de boventoon, met boter en room wordt zo weinig mogelijk omgesprongen om de smaak en de lichtheid van de gerechten te kunnen garanderen.

Sinds 2005 Meesterkok van Belgie,In 2007 werd chefkok Kurt Van Daele opgenomen in de Orde als Compagnon de la Toque Blanche. Later werd hij tevens lid van de Meesterkoks van België (www.mastercooks.be), een verdienste die hij te danken heeft aan het handhaven van de kwaliteit van de goede Belgische keuken, en lid van Euro-Toques, een vereniging die het behoud van culinaire tradities en de bescherming van kleine producenten hoog in het vaandel draagt.

Het restaurant stelt een overheerlijk maand- en degustatiemenu voor en elke middag kan u er terecht voor een creatieve en snelle lunch.

Bib Gourmand, Michelin gids 2013 !!!

Tot binnenkort! Wij aanvaarden geen betaal- of krediet kaarten