Restaurant Kurt’s pan met Meesterkok van België, Kurt Van Daele en gastvrouw Myriam Depoorter stellen u voor

Menu Bib Gourmand vanaf 18/10

 

Pastei van everzwijn / rode ui / gepekelde groentjes / brioche

Of

Wilde gamba’s / coulis van tomaat / dragon / style “ Amoricane “

Of

Traag gegaard Buikspek / witloof / walnoten / Luikse stroop

 

***

 

Sint-Jakobsnootjes / witte pens / coulis van waterkers / micro-salad

(indien als 1ste vg +10€ )

 

***

 

Fazantfilet / witloof / jus met veenbes

Of

Hazenrug ( +6 €) / boschampignons / knolselder / roomsaus

Of

Hertenkalf filet ( +10 € ) veenbes/ spek/ wortel/ amandel kroket

Of

Grietbot/ groene kool/ kalfsjus/ mousseline van Fort Lapin Bier

 

***

 

Kazen van het Brugse ommeland (+8€) / confituur / vijgenbrood

Of

Zwarte Woud “ New-style “

 

 

3-gangen @ 37 € of 62 € met wijn, water en koffie

4-gangen @ 55 € of 85 € met wijn, water en koffie


Uitzonderlijk OPEN op zondag middag 22/10 en 12/11

Alsook 24/12 en 31/12