Restaurant Kurt’s pan met Meesterkok van België, Kurt Van Daele en gastvrouw Myriam Depoorter stellen u voor

Bib Gourmand Menu September

 

Huisgemaakte pastei van eend / chutney / kramiek / crumble

 Of

Gerookte Oosterscheldepaling / ganzenlever / witte frisé / gemarineerde Cevenne-ui

 

****

 

Sint-Jakobsnoot / bloedworst / Indian curry / Granny smith appel

(indien als 1ste vg + 8€ )

 

***

 

Catch of the day / handgepelde garnalen / prei / beukenzwam

Of

Wilde eend / veenbessen / amandelkroketjes / geconfijte verse vijg

Of

 Half wilde Patrijs (+12€) / knolselder / girollen / gebonden jus

 

***

 

Blikje panna-cotta / woudvruchten / coulis

Of

Kaasassortiment (+8€) / gedroogde vruchten / confituur / amandel-vijgenbrood

 

 

 

Uitzonderlijk OPEN op Zondagmiddag:

10 september 2017

8 oktober 2017

12 november 2017

 

 

 

 

 

3-gangen @ 37 € of 62 € met wijn, water en koffie

4-gangen @ 55 € of 85 € met wijn, water en koffie