Restaurant Kurt’s pan met Meesterkok van België, Kurt Van Daele en gastvrouw Myriam Depoorter stellen u voor

Bib Gourmand zomermenu juli / augustus

 

 

      Carpaccio van kabeljauw / citroenboter / handgepelde garnalen

Of

Coeur de boeuf tomaat /buffelmozzarella / taboulé / basilicumolie

Of

Terrine van ganzenlever (+6€)  / chutney van mango en roze peper / rozijnen toast

Of

Wok van Zeeuwse mosseltjes / chili / look / fijne kruiden

 

***

 

Baby kreeft / sojascheut / shi takes / pittige Thaise bouillon / aan tafel

( indien als 1ste voorgerecht +8€ )

 

***

 

Catch of the day / bloemkool / waterkers / geplette aardappel

Of

Kalfsmuis / groene groentjes / jus van de karkas / dragon

Of

Zomer ree ( +15 € )/ girollen / kersen / gnochi

 

***

 

Kazen van het Brugse Ommeland (+8€)  / rabarber / Brugs beschuit

Of

Nougat glacé / rode vruchten / coulis

 

Restaurant met airco tijdens warme dag

 

 

3-gangen @ 37 € of 62 € met wijn, water en koffie

4-gangen @ 55 € of 85 € met wijn, water en koffie

 

 

Restaurant met airco tijdens warme dagen

Uitzonderlijk open op zondagmiddag 16/07