ONZE TRAITEURFOLDER FEESTDAGEN 2017

 

Bisque van kreeft per liter   10€

 

Huisgemaakte terrine van ganzenlever per portie / gelei / confituur   18€

 

Carpaccio van kabeljauw / Hand gepelde Zeebrugse garnalen / olie van kropsla / micro salad 15€

 

Kreeft / Dashi bouillon / mini shitakes / sojascheut / bosui

VG : 15€    HG : 25€

 

Coquilles St-Jacques afgewerkt in de schelp   15€ per stuk

 

Garnaalkroketten per stuk   8€ per stuk          

Mini apero garnaalkroketjes    2,5€ per stuk

 

Kerstkalkoen / duxelle / Madeira / groene kool / mini amandelkroketjes   18€

 

Fazantborst / witloof / wildsaus / mini amandelkroketjes   22€

 

Reerug / veenbessen / boschampignons / mini amandelkroketjes   25€

 

Zeetongfilets / kreeft / spinazie / Nantuasaus   23€

 

Grietfilet / gesmoorde groene kool / secreto N°7 / puree   25€